Οι υπηρεσίες μας

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

H INTERNATIONAL SERVICE OIL είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείριση Πολυκατοικιών και Επαγγελματικών χώρων.

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Απλα, κατανοητά και χωρίς πιθανότητα λάθους.
Η INTERNATIONAL SERVICE OIL είναι η εταιρεία που εισήγαγε και καθιέρωσε στην Ελλάδα, τη μηχανογραφημένη έκδοση του επιμερισμού των κοινοχρήστων εξόδων των πολυκατοικιών.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

Ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος όλο το χρόνο.
Η ετήσια συντήρηση του καυστήρα είναι απαραίτητη και υποχρεωτική ενώ το κόστος είναι σημαντικά μικρότερο από την επιβάρυνση που προκύπτει από την αυξημένη κατανάλωση ενός μη συντηρημένου λεβητοστασίου.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Καθαρό πετρέλαιο την στιγμή που το θέλετε!
Είμαστε οι μόνοι που δεσμευόμαστε γραπτώς για την ποιότητα και ποσότητα πετρελαίου που προμηθεύεστε για να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να βασιστείτε επάνω μας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Καθαρό περιβάλλον και ποιότητα ζωής!
Κάθε κτίσμα μεγάλο ή μικρό, παλιό ή καινούργιο, στην πόλη ή στην επαρχία χρειάζεται να απολυμαίνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα από έντομα, τρωκτικά και μικρόβια.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ

Πρόληψη και Ασφάλεια για όλους!
Οι πυρκαγιές αποτελούν μία συνεχή πηγή κινδύνου. Ξεσπούν σε τυχαίο τόπο και χρόνο και προξενούν απώλειες ανθρώπων ,ζώων, τραυματισμούς και τεράστια οικονομική και οικολογική επιβάρυνση.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ευχάριστο και Υγιεινό περιβάλλον!
Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο δίκτυο συνεργείων καθαρισμού για να εξυπηρετεί το πελατολόγιό μας. Πάνω από 2.500 πολυκατοικίες εμπιστεύονται την International Service Oil για τον καθαρισμό τους.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Το δίκτυο των επαγγελματιών!
H International Service Oil δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης, απόφραξης και καθαρισμού αποχετευτικών αγωγών από το 1980. Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα υδροβολής , εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα χωρίς "τρυπήματα" ή "τραυματισμούς" στους σωλήνες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Δίπλα σας κάθε στιγμή για μια ζωή!
Με πελατολόγιο πάνω από 250.000 νοικοκυριά καλύπτει κάθε ανάγκη της σύγχρονης κατοικίας (πετρέλαιο, απολύμανση, συντήρηση καυστήρων, καθαρισμό δεξαμενών πετρελαίου, καθαρισμό αποχετεύσεων, πυρόσβεση, καθαρισμό πολυκατοικίας, έκδοση κοινοχρήστων και παροχή υπηρεσιών διαχείρισης κτιρίων).

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

35 Χρόνια δίπλα σας κάθε στιγμή!
Η διαχείριση μίας πολυκατοικίας απαιτεί διάθεση, χρόνο και αφοσίωση. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια απροθυμία των ιδιοκτητών να αναλάβουν τη διαχείριση της πολυκατοικίας τους. Οι λόγοι είναι πολλοί. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας έχουν αυξηθεί, δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος, δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των ιδιοκτητών κ.α.

Δεσμευόμαστε γραπτώς για την ποιότητα και ποσότητα πετρελαίου που προμηθεύεστε για να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να βασιστείτε επάνω μας.

Καλέστε τώρα στο: 18-110

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε κλικ στο φάκελο μόλις εισάγετε το email σας
Μην ανησυχείτε, μισούμε τα spam :)

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ

210-2843100

info@internationalserviceoil.gr