Απολύμανση

Καθαρό περιβάλλον και ποιότητα ζωής!

Απολυμάνσεις - Παρασιτολογική καταπολέμηση - Μικροβιοκτονία

Κάθε κτίσμα μεγάλο ή μικρό, παλιό ή καινούργιο, στην πόλη ή στην επαρχία χρειάζεται να απολυμαίνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα από έντομα, τρωκτικά και μικρόβια.

Τα έντομα, όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, αράχνες, ψύλλοι, κοριοί, μύγες κ.α. τα οποία δεν είναι δυνατόν να καταπολεμηθούν με άλλο τρόπο εκτός από την απολύμανση, δημιουργούν προβλήματα όπως :

» Μετάδοση ασθενειών/ αλλεργίες » Μόλυνση τροφίμων

» Γενικές εστίες μόλυνσης

Ιδιαιτέρως τα τσιμπήματα των ψύλλων και των κοριών δημιουργούν έντονο σωματικό πόνο και προβλήματα υγείας, ενώ τα τρωκτικά προκαλούν καταστροφή αγαθών και αντικειμένων και μετάδοση μολυσματικών ασθενειών. Χώροι με έντομα, τρωκτικά και μικρόβια, υποβαθμίζουν την διαβίωση των ενοίκων και προκαλούν δυσφορία.

ΛΥΣΕΙΣ

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων πρέπει να γίνονται τακτικές απολυμάνσεις από επαγγελματίες και ανάλογα με τον βαθμό του προβλήματος.
Συνιστάται η επανάληψη της απολύμανσης 3 έως 4 φορές ετησίως ως ακολούθως:
1. Την άνοιξη για να χτυπάμε το βιολογικό κύκλο των εντόμων.
2. Στα μέσα / τέλη του καλοκαιριού για να ανακόπτεται η ανάπτυξη του που ευνοείται λόγω των καιρικών συνθηκών.
3. Στα μέσα του χειμώνα για να εξασφαλισθεί το διαρκές αποτέλεσμα και να εξολοθρευτούν όσα έχουν φωλιάσει στα κτίρια, αφού η ζέστη στους χώρους αυτούς ευνοεί την αναπαραγωγή τους.
Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλους τους χώρους των κτιρίων, δηλαδή εκτός των εσωτερικών χώρων και σε όλους τους εξωτερικούς και κοινόχρηστους χώρους των κτιρίων για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε οικίες, σε πολυκατοικίες ή σε επιχειρήσεις και ιδρύματα.
Η International Service Oil με την πολυετή εμπειρία, την βαθιά γνώση του αντικειμένου, το εξειδικευμένο προσωπικό και την απαιτούμενη άδεια από το Υπουργείο Γεωργίας που διαθέτει, αναλαμβάνει και πραγματοποιεί υπεύθυνα απολυμάνσεις με τρόπο απόλυτα ασφαλή για ανθρώπους και κατοικίδια σε οποιοδήποτε χώρο, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εγκεκριμένα φάρμακα / εντομοκτόνα στην αγορά.

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ

» Εντομοκτόνα σε υγρή μορφή:
1. SUPERMIX ECO
2. SUPERMIX PLUS
3. SUPERMIX ULTIMATE
(Δραστικές ουσίες PERMETHRIN 25%, ALPHA CYPERMETRHIN & LAMBDA CYHALOTHRIN 2,5%.)


» Εντομοκτόνα σε μορφή gel:
1. MAX FORCE (δραστική ουσία IMIDACLOPRID 2,15%)
2. GOLIATH (δραστική ουσία FIPRONIL 0,05% ΒΒ)

Τα εντομοκτόνα μας είναι:
- Μεγάλης διάρκειας
- Μη πτητικά (δεν εξατμίζονται)
- Μη διαβρωτικά (δεν καταστρέφουν επιφάνειες)
- Άοσμα
- Με υψηλό βαθμό ασφαλείας για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα και φιλικά προς το περιβάλλον.
» Μυοκτόνα:
1.NOTRAC (δραστική ουσία BROMADIOLONE 0,005%)
2.KLERAT (δραστική ουσία BRODIFACOUM 0,005%)

» Μικροβιοκτόνα:
1. DALCO QUAT

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η International Service Oil εταιρεία με πελάτες μεγάλες και γνωστές επιχειρήσεις καθώς και χιλιάδες πολυκατοικίες αλλά και μονοκατοικίες καλύπτει όλες τις ανάγκες σας στον τομέα των απολυμάνσεων σε: » Σπίτια και Πολυκατοικίες. » Πανεπιστήμια, Δημόσιους Οργανισμούς, Κρατικά Κτήρια. » Κοινωφελή Ιδρύματα, Νοσοκομεία, Γηροκομεία, Ορφανοτροφεία. » Επιχειρήσεις, Βιομηχανικούς χώρους, χώρους αρχείων εταιρειών. » Χώρους εστίασης ή συνάθροισης ατόμων, Αποθήκες. » Και γενικά παντός είδους χώρους, Προσφέροντας:

1. Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.
2. Άμεση ανταπόκριση/ συνέπεια στο ραντεβού.
3. Εξειδικευμένο προσωπικό.
4. Φάρμακα ασφαλή και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.
5. Πιστοποιητικό Απολύμανσης για πλήρη κατοχύρωση έναντι των υγειονομικών υπηρεσιών.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσο χρόνο παραμένουν δραστικά τα φάρμακα;

Ο χρόνος που παραμένουν δραστικά τα εντομοκτόνα εξαρτάται από την φύση των επιφανειών που ψεκάζονται και είναι περίπου 3 μήνες ή και περισσότερο για λείες και στεγανές επιφάνειες. Συνιστάται η αποφυγή σφουγγαρίσματος για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Πόσο διάστημα απαιτείται μετά τη μυοκτονία για την εξόντωση των τρωκτικών;

Η δραστική ουσία που επιφέρει τον θάνατο στα τρωκτικά δημιουργεί εσωτερική αιμορραγία (χωρίς πόνους) 3-10 ημέρες μετά την λήψη της θανατηφόρας δόσης.

Πόσο αποτελεσματική είναι η απολύμανση που πραγματοποιείται στον χώρο μου;

Η αποτελεσματικότητα είναι δεδομένη εφόσον πραγματοποιηθεί με τον τρόπο και την περιοδικότητα που προτείνει η εταιρεία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Επιπλέον, είναι σαφές ότι όσοι περισσότεροι χώροι ή διαμερίσματα απολυμανθούν τόσο περισσότερες «εστίες μολύνσεως» εξολοθρεύονται και έτσι επιτυγχάνεται η ριζική επίλυση του προβλήματος.

Φοβάμαι να κάνω απολύμανση στο διαμέρισμα μου!

Η προσεκτική επιλογή των σημείων του χώρου για την απολύμανση από τους ειδικευμένους τεχνικούς μας, ο ψεκασμός με κατάλληλα φάρμακα και η τήρηση από μέρους σας των οδηγιών τους σας απαλλάσσει από κάθε φόβο.

Γιατί χρειάζεται επαγγελματική αντιμετώπιση του προβλήματος;

Γιατί τα κοινά εντομοκτόνα-μυοκτόνα δεν είναι αρκετά δραστικά και είναι ακατάλληλα για μεγάλους χώρους. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί εγκεκριμένα και ασφαλή για την δημόσια υγεία φάρμακα και η απολύμανση διεξάγεται από ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό υπό τις οδηγίες ειδικών επιστημόνων. Επιπλέον, η εταιρεία μας παρέχει Πιστοποιητικό Απολύμανσης, για την πλήρη κατοχύρωσή σας.

Ποιες είναι οι απαραίτητες προφυλάξεις κατά την απολύμανση του διαμερίσματος μου;

1.Κατά τον ψεκασμό σκεπάζονται όλα τα τρόφιμα και τα σκεύη της κουζίνας.

2.Πριν την έναρξη του ψεκασμού πρέπει να απομακρυνθούν για μερικές ώρες τα άτομα με αναπνευστικά / αλλεργικά προβλήματα, τα βρέφη και όλα τα οικιακά ζώα.

3.Αποφυγή ψεκασμού σε μέρη που φυλάσσονται τρόφιμα και είδη ρουχισμού.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

Προγραμματίστε την απολύμανση της πολυκατοικίας, του διαμερίσματος, του εξοχικού ή του επαγγελματικού σας χώρου σήμερα.

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε κλικ στο φάκελο μόλις εισάγετε το email σας
Μην ανησυχείτε, μισούμε τα spam :)

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ

210-2843100

info@internationalserviceoil.gr