Αποχετεύσεις

Το δίκτυο των επαγγελματιών!

Υπηρεσίες

H International Service Oil δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης, απόφραξης και καθαρισμού αποχετευτικών αγωγών από το 1980.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα υδροβολής , εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα χωρίς "τρυπήματα" ή "τραυματισμούς" στους σωλήνες. Καθημερινά, δεκαπέντε συνεργεία με σύγχρονα μηχανήματα βρίσκονται σε κάθε περιοχή της Αττικής, λύνοντας οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και ταχύτατους χρόνους εξυπηρέτησης.

 

Φροντίστε προληπτικά την απόφραξη και τον καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου της πολυκατοικίας σας.
Με πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, το έμπειρο προσωπικό της International Service Oil επιτυγχάνει τον πλήρη καθαρισμό του δικτύου, χωρίς κανένα κίνδυνο για φθορά στους αγωγούς και τις εγκαταστάσεις του κτιρίου.

ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

Η λειτουργία του αποφρακτικού μηχανήματος υψηλής πιέσεως βασίζεται στην εκτόξευση ποσότητας νερού υπό πίεση , που βάλλει το εμπόδιο , το διαπερνά και στη συνέχεια καθαρίζει καθολικά τον αγωγό. Το ειδικό λάστιχο υψηλής πιέσεως, αφενός προστατεύει τον αγωγό από συχνά σπασίματα και αφετέρου μειώνει την αντίσταση που συναντά το ακροφύσιο (μπεκ) στα τοιχώματα του αγωγού, προωθώντας το με μεγαλύτερη ευκολία στις δύσκολες κλειστές γωνίες.

Μία σειρά από διαφορετικές κεφαλές (μπεκ), που προσαρμόζονται στην άκρη του λάστιχου, εκτοξεύοντας το νερό υπό διαφορετική γωνία, συντελούν στην έκφραξη (απόφραξη) του αγωγού γρήγορα (ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις με λίπη , χώματα , σκουριά , μπετό κ.λ.π.). Οι αντλίες υψηλής πιέσεως αποδίδουν πιέσεις μέχρι 200 ατμόσφαιρες (bar) αυξομειούμενες ανάλογα, σε αγωγούς έως εκατό μέτρα και με μέγιστη παροχή νερού 60 λίτρα το λεπτό.

Τα πιεστικά μηχανήματα υδροβολής της International Service Oil αποτελούν την πιο σύγχρονη λύση αντιμετώπισης των προβλημάτων του αποχετευτικού δικτύου.

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Δώστε οριστική λύση στα προβλήματα των αγωγών και αποφύγετε πλημμύρες, φράξιμο σωληνώσεων, δυσοσμία , ζημιές με απρόβλεπτο κόστος και μετάδοση μικροβίων.

Τα συνεργεία της International Service Oil επιθεωρούν σε μηνιαία βάση τα φρεάτια της πολυκατοικίας, διατηρώντας τα σε άριστη κατάσταση.

Στη σπάνια περίπτωση που αυτά φράξουν, η απόφραξη γίνεται άμεσα και χωρίς επιβάρυνση από την International Service Oil.

Προληπτικοι καθαρισμοί

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ;

Οι βουλωμένοι αγωγοί αποτελούν εστίες μόλυνσης και δημιουργούν φθορές στο κτίριο, αναστάτωση και πανικό στους ενοίκους, καθώς και πολλές φορές τη μεγάλη οικονομική τους επιβάρυνση. Επιπλέον, στους αγωγούς με τα λίπη και τα λύματα βρίσκουν τροφή οι κατσαρίδες και τα ποντίκια, άρα ο καθαρισμός τους συμβάλλει στην αποτελεσματικότητα της απολύμανσης.

Με το γενικό καθαρισμό του δικτύου των λυμάτων και των υδρορροών, αποφεύγουμε τη συγκέντρωση ακαθάρτων υδάτων και πλημμύρες σε λειτουργικούς χώρους όπως: αποθήκες, λέβητες, φρεάτια ανελκυστήρων, υπόγεια parking αυτοκινήτων, γεγονός που θα είχε καταστροφικές συνέπειες. Ακόμα, επιτυγχάνεται η εξαφάνιση κάθε είδους ζωυφίων, τρωκτικών, εντόμων και επίσης αποφεύγεται σε μεγάλο βαθμό η δημιουργία μικροβίων ή άλλων επιβλαβών μικροοργανισμών, γιατί το δίκτυο παραμένει καθαρό.

Ο προληπτικός καθαρισμός διενεργείται ανά τακτά διαστήματα (3 μηνών, 6 μηνών, 12 μηνών) και είτε πρόκειται για ένα απλό ξεμπλοκάρισμα, είτε αφορά την απομάκρυνση στερεών π.χ. σκυροδέματος, ριζών, κλπ, απαιτεί πολύ καλό εξοπλισμό και εξειδίκευση.

Η International Service Oil διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε θέματα προληπτικού καθαρισμού και επιπλέον:

• Τα πιο σύγχρονα πιεστικά αποφρακτικά μηχανήματα υδροβολής υψηλής πιέσεως, που εκτοξεύουν μεγάλη ποσότητα νερού υπό πίεση με αποτέλεσμα να αποκολλούν το πουρί περιμετρικά του αγωγού και να το θρυμματίζουν χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού του αγωγού.

• Εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο για την άμεση επέμβαση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Προγραμματίστε τον προληπτικό καθαρισμό των αποχετεύσεων της πολυκατοικίας σας σήμερα.

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε κλικ στο φάκελο μόλις εισάγετε το email σας
Μην ανησυχείτε, μισούμε τα spam :)

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ

210-2843100

info@internationalserviceoil.gr