Διαχείριση πολυκατοικίας από την International Service Oil

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ
από την International Service Oil

35 Χρόνια δίπλα σας κάθε στιγμή, για μιά ζωή!

Διαχείριση Πολυκατοικίας

Η διαχείριση μίας πολυκατοικίας απαιτεί διάθεση, χρόνο και αφοσίωση. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια απροθυμία των ιδιοκτητών να αναλάβουν τη διαχείριση της πολυκατοικίας τους. Οι λόγοι είναι πολλοί. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας έχουν αυξηθεί, δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος, δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των ιδιοκτητών κ.α. Το αποτέλεσμα είναι να αφήνεται σταδιακά μια πολυκατοικία να παρακμάζει ενώ πρέπει να γίνονται αναγκαίες εργασίες για την ασφάλεια, την υγιεινή και την ομαλή λειτουργικότητά της.


Αν βρίσκεστε σε αυτή τη δυσάρεστη θέση, αναθέστε τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας εξ ολοκλήρου στην International Service Oil.

Αναλαμβάνοντας τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας, η International Service Oil σας εξασφαλίζει ότι:

 • Ορίζεται Προσωπικός Διαχειριστικός Σύμβουλος για την πολυκατοικία σας με τον οποίο όλοι οι ιδιοκτήτες και ένοικοι θα μπορούν απευθείας να επικοινωνούν για οποιοδήποτε θέμα προκύψει
 • Ο διαχειριστικός σύμβουλος θα επιβλέπει και θα παρακολουθεί την ομαλή λειτουργία της πολυκατοικίας
 • Η εταιρεία θα οργανώνει τακτικές συναντήσεις για να ενημερώνει τους ιδιοκτήτες αλλά και για να λαμβάνονται αποφάσεις.
 • Όλες οι τεχνικές ή άλλες εργασίες που πρέπει να γίνουν στην πολυκατοικία θα προγραμματίζονται και θα υλοποιούνται από την International Service Oil
 • Η εταιρεία θα τακτοποιεί όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της πολυκατοικίας (λογαριασμοί ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Πετρελαίου θέρμανσης, τήρηση βιβλίων κ.α.)
 • Η εταιρεία θα εκδίδει, θα διανέμει και θα εισπράττει τα κοινόχρηστα έξοδα της πολυκατοικίας
 • Η εταιρεία εγγυάται το αποθεματικό της πολυκατοικίας σας

Γιατί να κάνετε τη ζωή σας δυσκολότερη όταν μπορείτε να αναθέσετε τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας στην International Service Oil;

Από 5€ /διαμέρισμα

Διαχείριση κτηρίων από την International Service Oil σημαίνει:

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL SERVICE OIL

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Η International Service Oil διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας ISO:9001. Όλες οι εργασίες και οι λειτουργίες μας υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο και ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές. Η αναλυτική καταγραφή όλων των δεδομένων και των μετρήσεων εξασφαλίζουν τη διαφάνεια σε όλες μας τις υπηρεσίες.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία εξυπηρέτησης πολυκατοικιών στην Ελλάδα. Δεν θυσιάζουμε για κανένα λόγο την καλή φήμη που οικοδομήσαμε τα τελευταία 35 χρόνια και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα πάνω από 250.000 νοικοκυριά που είναι πελάτες μας. Όταν συνεργάζεστε μαζί μας ξέρετε ότι όλα είναι εν τάξη, νόμιμα και στην ώρα τους.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL SERVICE OIL
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL SERVICE OIL

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαθέτουμε εμπειρία 35 ετών. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο. Όλες οι εργασίες καταγράφονται και αρχειοθετούνται. Ανά πάσα στιγμή το αρχείο είναι στην διάθεση της συνέλευσης της πολυκατοικίας για να ανατρέξει ο οποιοσδήποτε στο ιστορικό των εργασιών και των εξόδων. Η διαφάνεια και η νομιμότητα είναι οι βασικές αρχές της συνεργασίας μας.

ΑΓΑΠΗ

Καθημερινά προσπαθούμε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι για να απολαμβάνετε υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες. Αγαπάμε την δουλειά μας και η δουλειά μας είναι η πολυκατοικία σας. Μαζί θα κάνουμε την ζωή σας πιο όμορφη και την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Απαλλαγμένη από άγχος, τα νεύρα και τις αψιμαχίες για θέματα της πολυκατοικίας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL SERVICE OIL

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 • Τακτικές συναντήσεις σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες για την επιτήρηση - επίβλεψη της πολυκατοικίας (π.χ. αναγόμωση πυροσβεστήρων, έλεγχος καθαριότητας, έλεγχος στάθμης πετρελαίου) και καταγραφή τυχόν άλλων προβλημάτων καθώς και είσπραξη των κοινοχρήστων με επίσκεψη του υπαλλήλου μας.

 • Έκδοση κοινοχρήστων: Έκδοση και διανομή ειδοποιητηρίων με αναλυτική περιγραφή δαπανών ανά διαμέρισμα.

 • Ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων αναλυτικής συγκεντρωτικής κατάστασης μηνιαίων κοινοχρήστων συνοδευόμενη από φωτοτυπίες των αποδείξεων εν πλήρη νομιμότητα.

 • Πληρωμή των κοινόχρηστων εξόδων - λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, συνεργείο καθαρισμού, ανελκυστήρα κ.λπ.)

 • Μέτρηση στάθμης δεξαμενής πετρελαίου και καταγραφή στο αρχείο της πολυκατοικίας.

 • Προγραμματισμός και επίβλεψη παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης.

 • Άμεση ειδοποίηση συνεργείων σε περίπτωση βλάβης.

 • Προγραμματισμός και υλοποίηση κάθε αναγκαίας εργασίας (απόφραξη, καθαρισμός αποχέτευσης, απολύμανση, συντήρηση καυστήρα, αναγόμωση πυροσβεστήρων) από εξειδικευμένους υπαλλήλους μας.

 • Ενημέρωση οικονομικής κατάστασης πολυκατοικίας ανά πάσα στιγμή.

Θέλετε να τα πούμε από κοντά;

Θα χαρούμε να συναντηθούμε στα γραφεία μας στη Μεταμόρφωση.

Σας περιμένουμε εργάσιμες ώρες και ημέρες στη διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 20, Μεταμόρφωση 144 52

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ INTERNATIONAL SERVICE OIL

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στο τμήμα διαχειριστικών συμβούλων
στο τηλέφωνο 18-110.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ

210-2843100

info@internationalserviceoil.gr