Καθαρισμός

Ευχάριστο και Υγιεινό περιβάλλον!

Εταιρικό προφίλ

Με πελατολόγιο πάνω από 250.000 νοικοκυριά καλύπτει κάθε ανάγκη της σύγχρονης κατοικίας (πετρέλαιο, απολύμανση, συντήρηση καυστήρων, καθαρισμό δεξαμενών πετρελαίου, καθαρισμό αποχετεύσεων, πυρόσβεση, καθαρισμό πολυκατοικίας, έκδοση κοινοχρήστων και παροχή υπηρεσιών διαχείρισης κτιρίων).

Εδώ και 35 χρόνια η INTERNATIONAL SERVICE OIL πρωτοπορεί με τις υπηρεσίες της και τον επαγγελματισμό της. Δημιούργησε και κατοχύρωσε τα έντυπα έκδοσης κοινοχρήστων όπως τα γνωρίζετε σήμερα. Επισήμανε και «επέβαλε» την υποχρεωτική ύπαρξη πυροσβεστήρων στις πολυκατοικίες. Ανέπτυξε νέα υλικά απολυμάνσεων πολύ πιο αποτελεσματικά και φιλικά ως προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, όλα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

Η INTERNATIONAL SERVICE OIL είναι η μόνη εταιρεία του κλάδου που διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας ISO:9001. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Μεταμόρφωση και το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από 200 μόνιμους εργαζόμενους. Προτεραιότητα της εταιρείας ήταν πάντοτε οι εργαζόμενοί της. Για αυτό το λόγο, στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής ευθύνης προσφέρει στους υπαλλήλους της και τις οικογένειες τους μεγάλα προνόμια όπως: δωρεάν επίσκεψη σε παιδότοπους και χώρους άθλησης και μάθησης, δωρεάν δίδακτρα και δωρεάν ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό κ.α.

Πρόσφατα ξεκίνησε ένα πρόγραμμα ανανέωσης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων και του δυναμικού της. Διαθέτει πλέον ιδιόκτητο στόλο 120 νέων οχημάτων εξοπλισμένων με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για να ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες των πελατών της.

Η INTERNATIONAL SERVICE OIL είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων G. STAVROPOULOS.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Καλέστε σήμερα στα τηλέφωνα 800-1.000.000 ή 18-110 και μία από τις 50 Διαχειριστικές Συμβούλους της εταιρείας μας Θα σας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε για το τμήμα Καθαρισμού πολυκατοικιών & επαγγελματικών χώρων της International Service Oil.

Ανάλογα με τη γεωγραφική θέση της πολυκατοικίας, ο κάθε πελάτης εξυπηρετείται αποκλειστικά από τη Διαχειριστική Σύμβουλο της περιοχής του.
Οι Διαχειριστικοί μας Σύμβουλοι είναι στην διάθεση σας
καθημερινά από 9:00 – 21:00 καθώς και τα Σάββατα & Κυριακές 9:00 – 18:00.

ΘΕΜΑΤΑ

ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ;

Η International Service Oil με αίσθημα ευθύνης εδώ και 35 χρόνια κατέχει ηγετική θέση στον τομέα εξυπηρέτησης των αναγκών των σύγχρονων κατοικιών. Είναι η επιθυμία μας να ξεχωρίσουμε με την ποιότητά μας στο χώρο, που μας δίνει τη δύναμη να πορευόμαστε απαρέγκλιτα από τις αρχές μας ακόμα και σε καιρούς χαλεπούς όπως οι σημερινοί.

Παράλληλα λοιπόν με τις άλλες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας, διαθέτει επίσης κι ένα άρτια εκπαιδευμένο δίκτυο συνεργείων καθαρισμού για να εξυπηρετεί το ολοένα διευρυνόμενο πελατολόγιό μας. Πάνω από 2.500 πολυκατοικίες εμπιστεύονται την International Service Oil για τον καθαρισμό τους συνεκτιμώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η εταιρεία:

• Την άριστη ποιότητα της δουλειάς μας, η οποία αφενός έχει την πιστοποίηση ISO 9001 και αφετέρου εξασφαλίζεται με την άρτια εκπαίδευση των συνεργείων καθαρισμού.

• Τον πληρέστατο εξοπλισμό με τον οποίο εφοδιάζει η εταιρεία τους συνεργάτες της προκειμένου να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στο απαιτητικό έργο του καθαρισμού των πολυκατοικιών.

• Τη σύγχρονη μηχανογράφηση του πελατολογίου μας ώστε σε ελάχιστο χρόνο να είμαστε σε θέση να επιλύσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα.

• Το σύγχρονο και επαρκώς επανδρωμένο τηλεφωνικό κέντρο ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι κλήσεις χωρίς ενοχλητικές αναμονές.

• Την πελατοκεντρική μας αντίληψη που διατρέχει όλες μας τις προσπάθειες ώστε να κάνουμε πράξη το μότο της εταιρείας: «Δίπλα σας κάθε στιγμή για μια ζωή».

• Τις εξαιρετικά προσιτές τιμές μας, αφού σε μία τόσο δύσκολη οικονομικά συγκυρία ήταν υποχρέωσή μας να εναρμονίσουμε το κόστος των υπηρεσιών μας με την εν γένει οικονομική ύφεση δίχως όμως να χαμηλώσουμε ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ και την ποιότητα αυτών.

• Την πλήρη διαφάνεια των συναλλαγών με την εταιρεία, με την επίδοση θεωρημένων αποδείξεων και για την παραμικρή εργασία.

• Τη δυνατότητα έξτρα καθαρισμών όταν αυτό κρίνεται (από τον πελάτη) αναγκαίο, καθώς και τη δυνατότητα καθαρισμού επαγγελματικών χώρων.

Και τέλος, την εμπειρία μας καθώς και την τεχνογνωσία μας που εγγυώνται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Δε μας αρκεί να είμαστε οι καλύτεροι. Επιθυμία μας είναι να είστε εσείς ικανοποιημένοι.

ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Προγραμματίστε τον καθαρισμό της πολυκατοικίας, του διαμερίσματος, του εξοχικού ή του επαγγελματικού σας χώρου σήμερα.

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε κλικ στο φάκελο μόλις εισάγετε το email σας
Μην ανησυχείτε, μισούμε τα spam :)

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ

210-2843100

info@internationalserviceoil.gr