Πετρέλαιο

Καθαρό πετρέλαιο την στιγμή που το θέλετε!

Στα πλαίσια των ελέγχων που διεξάγει το Υπουργείο Οικονομικών σε όλες τις εταιρείες πετρελαίου που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τόσο για την ποιότητα των καυσίμων όσο και τη νόμιμη διακίνησή τους, οι εταιρείες του ομίλου G. STAVROPOULOS, η INTERNATIONAL SERVICE OIL και η OLYMPIC PETROLEUM έκαναν την διαφορά.
Συγκεκριμένα ήταν οι μοναδικές εταιρείες που πέρασαν όλους τους ελέγχους με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας πίσω τους ανταγωνίστριες εταιρείες με πολύ περισσότερα χρόνια στην ελληνική αγορά.
Τα αποτελέσματα των ελέγχων επιβεβαίωσαν πως έχει ανατείλει μία νέα εποχή στην διανομή πετρελαίου. Η φιλοσοφία του ομίλου G.STAVROPOULOS για απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες του κυριαρχεί πλέον και θέτει νέα standards και στον κλάδο της εξυπηρέτησης πολυκατοικιών στην Ελλάδα. Ο όμιλος εταιριών G. STAVROPOULOS έχει θέσει σαν στόχο του την περαιτέρω διεύρυνση των υπηρεσιών αυτών και στο προσεχές μέλλον θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει τα επενδυτικά σχέδιά του για την επόμενη πενταετία.

Σας ευχαριστούμε!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον ενθουσιασμό με τον οποίο αγκαλιάσατε τις δύο εταιρίες του ομίλου G.STAVROPOULOS την INTERNATIONAL SERVICE OIL και την OLYMPIC PETROLEUM.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες δραστηριοποίησης των εταιριών η ανταπόκριση σας ήταν άμεση και συλλογική. Γνωρίζουμε ότι η ευθύνη που αναλάβαμε ήταν πολύ μεγάλη για τις εποχές που διανύουμε όμως και εσείς γνωρίζατε ότι δεν θα μπορούσαμε παρά να εξασφαλίσουμε για εσάς υπηρεσίες υψίστης ποιότητας όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Αλλάζουμε τα δεδομένα στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης και ξεκαθαρίζουμε το τοπίο για το δικό σας συμφέρον.
Είμαστε οι μόνοι που δεσμευόμαστε γραπτώς για την ποιότητα και ποσότητα πετρελαίου που προμηθεύεστε για να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να βασιστείτε επάνω μας.
Αναλαμβάνοντας την δέσμευση να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο στις ανάγκες σας, συνεχίζουμε με την βεβαιότητα και την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιχαρακώσατε εσείς.


Σας ευχαριστούμε.
Η Διοίκηση και οι Τεχνικοί της International Service Oil και της Olympic Petroleum

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ & ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Καλέστε σήμερα στα τηλέφωνα 800-1.000.000 ή 18-110 και μία από τις 50 Διαχειριστικές Συμβούλους της εταιρείας μας Θα σας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε για το τμήμα προμήθειας και διανομής πετρελαίου θέρμανσης της International Service Oil.

Ανάλογα με τη γεωγραφική θέση της πολυκατοικίας, ο κάθε πελάτης εξυπηρετείται αποκλειστικά από τη Διαχειριστική Σύμβουλο της περιοχής του.
Οι Διαχειριστικοί μας Σύμβουλοι είναι στην διάθεση σας
καθημερινά από 9:00 – 21:00 καθώς και τα Σάββατα & Κυριακές 9:00 – 18:00.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η INTERNATIONAL SERVICE OIL μελέτησε και ανέπτυξε σε συνεργασία με διαχειριστές, ιδιοκτήτες, ενοικιαστές και τεχνικούς ένα μοναδικό σύστημα έκδοσης κοινοχρήστων. Το σύστημα αυτό που πρώτοι εφαρμόσαμε στην Ελλάδα είναι κατοχυρωμένο με την απόφαση 72072 του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Είναι απλό, αναλυτικό, κατανοητό, αδιάβλητο και εύκολο στην επαλήθευση των ποσών και δεν προκύπτουν απορίες για να ενοχλούν τον Διαχειριστή.

Στην αυτόνομη θέρμανση υπάρχει πλήρης ανάλυση, διαθέτει πολλές θέσεις για να μην συμπτύσσονται τα έξοδα και στα νοικιασμένα διαμερίσματα. Εκδίδεται και δωρεάν απόδειξη για τον ιδιοκτήτη. Δεν είναι τυχαίο πως το σύστημα έκδοσης κοινοχρήστων της INTERNATIONAL SERVICE OIL έχει χαρακτηριστεί από όσους το χρησιμοποιούν ως το πιο "τέλειο" σύστημα ενώ το έχουν αντιγράψει (ή τουλάχιστον προσπάθησαν) οι υπόλοιπες εταιρίες του κλάδου.

1. ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ (ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗ) (πιέστε για περισσότερα) 1. ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ (ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗ) (πιέστε για κλείσιμο)

Μετράμε τις τρεις διαστάσεις της δεξαμενής, ύψος, πλάτος, μήκος, σε εκατοστά του μέτρου. Η χωρητικότητα (όγκος) της δεξαμενής σας (σε λίτρα) είναι: Όγκος = μήκος(σε εκ.) x πλάτος(σε εκ.) x ύψος(σε εκ.) διαιρούμενο δια 1.000.

2. ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ (πιέστε για περισσότερα) 2. ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ (πιέστε για κλείσιμο)

Για να μετρήσετε την παραδιδόμενη ποσότητα πετρελαίου, χρησιμοποιείστε βέργα μέτρησης ή μέτρο. Το μέτρο πρέπει να έχει σωστή διαβάθμιση και κατά τη μέτρηση να είναι πλήρως ανεπτυγμένο. Αντίστοιχα η βέργα θα πρέπει να είναι ευθεία χωρίς στρεβλώσεις. Για να υπολογίσετε την ποσότητα παράδοσης θα πρέπει να πολλαπλασιάσετε: μήκος(σε εκ.) x πλάτος(σε εκ.) x διαφορά ύψους(σε εκ.) όπου η διαφορά ύψους θα είναι το ύψος της στάθμης του πετρελαίου μετά την παράδοση (επιμέτρηση) μείον το ύψος της στάθμης του πετρελαίου που είχατε μετρήσει πριν την παράδοση (προμέτρηση). Έτσι αν για παράδειγμα πριν την παράδοση μετρήσατε ότι η στάθμη του πετρελαίου ήταν στα 15εκ. και μετά την παράδοση πήγε στα 65εκ. τότε η ((65015) x 100 x 200 : 1.000) = 1.000 λίτρα

Προσοχή: Κατά την προμέτρηση και την επιμέτρηση, το μέτρο ή η βέργα θα πρέπει να ακουμπά στον πυθμένα της δεξαμενής και να τοποθετείται κατακόρυφα μέσα στη δεξαμενή. Για να κάνετε την επιμέτρηση περιμένετε 2-3 λεπτά μετά το πέρας της παράδοσης έτσι ώστε να "ηρεμήσει" η επιφάνεια του πετρελαίου από το άφρισμα.

Αποκαλύψεις »

Αναρωτηθήκατε ποτέ με ποιο τρόπο πληρώνονται οι άνθρωποι που σας φέρνουν το πετρέλαιο;

Μάθετε τώρα

Η ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Η τιμή διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης από την εταιρεία μας σήμερα,
, είναι:

1,38€

Ενημερωθείτε πρώτοι!

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας

Κάντε κλικ στο φάκελο μόλις εισάγετε το email σας
Μην ανησυχείτε, μισούμε τα spam :)

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ

210-2843100

info@internationalserviceoil.gr