Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου

Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου 09 Oct

Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου

font size

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Το πετρέλαιο σαν ορυκτό που είναι περιέχει σε μικρές ποσότητες χώμα, θειάφι, νερό, παραφίνη κ.α. συστατικά, τα οποία δεν καίγονται, αλλά έχοντας και μεγαλύτερο ειδικό βάρος από το πετρέλαιο, επικάθονται στον πυθμένα της δεξαμενής δημιουργώντας ίζημα (κατακάθι λάσπης).
Το ίζημα αυτό, χρόνο με το χρόνο, αυξάνεται και αν δεν απομακρυνθεί, το ύψος του μπορεί να φτάσει στο σωλήνα που διοχετεύει με πετρέλαιο τον καυστήρα με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή βλάβη του καυστήρα.
Ακόμα, η μακρόχρονη παραμονή των καταλοίπων αυτών στον πυθμένα της δεξαμενής, έχει σαν συνέπεια την οξείδωση και διάβρωσή της και όταν συμβεί αυτό τότε θα χρειαστεί η άμεση αντικατάστασή της. Η πρόβλεψη και σε αυτή την περίπτωση θα σας γλιτώσει από μπελάδες και χρήμα.
Αν προγραμματίζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα τον καθαρισμό της δεξαμενής σας, και συγκεκριμένα τους καλοκαιρινούς μήνες που η στάθμη της δεξαμενής είναι χαμηλή, θα έχετε σίγουρα ένα ζεστό χειμώνα, χωρίς απρόοπτα έξοδα και περιπέτειες.

Η International Service Oil ανάμεσα στο μόνιμο προσωπικό της διαθέτει και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνίτες για την εργασία αυτή.
Τα συνεργεία καθαρισμού δεξαμενών πετρελαίου της εταιρείας μας, εξοπλισμένα με σύγχρονα μέσα αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα να διεκπεραιώσουν
τον καθαρισμό και της δικής σας δεξαμενής πετρε-λαίου σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.
Η διαχειριστική σύμβουλος που σας εξυπηρετεί, θα σας τροφοδοτήσει με τις σχετικές πληροφορίες και θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για τον καθαρισμό, όποτε εσείς το επιθυμείτε.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή τη περίοδο η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται σε ορισμένους πελάτες μας ΔΩΡΕΑΝ.
Ρωτήστε αν ανήκετε και εσείς σε αυτή τη κατηγορία.

 

 

 

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ

210-2843100

info@internationalserviceoil.gr