Για να ζεστάνεις όλο σου το σπίτι, σκέψου ξανά το πετρέλαιο! Μάθε για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης που δικαιούσαι!

Για να ζεστάνεις όλο σου το σπίτι,  σκέψου ξανά το πετρέλαιο! Μάθε για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης  που δικαιούσαι! 09 Oct

Για να ζεστάνεις όλο σου το σπίτι, σκέψου ξανά το πετρέλαιο! Μάθε για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης που δικαιούσαι!

font size

Για να ζεστάνεις όλο σου το σπίτι, σκέψου ξανά το πετρέλαιο!
Μάθε για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης που δικαιούσαι!

Πριν αποφασίσεις, ενημερώσου και αξιολόγησε όλα τα δεδομένα. Μην παρασύρεσαι από υπερβολικές υποσχέσεις, ειδικά σε μη δοκιμασμένα συστήματα. Μη στηρίζεσαι σε αβάσιμες, ανερμάτιστες φήμες και συζητήσεις «παρεΐστικες» για να βγάλεις συμπεράσματα. Ενημερώσου σωστά για τη θερμαντική ικανότητα του κάθε συστήματος.
Έλεγξε τις τιμές και ψάξε μελλοντικές αυξήσεις (πχ. οι εξαγγελίες για αυξήσεις στο ρεύμα , οι μεγάλες αυξήσεις που ήδη έγιναν στα καυσόξυλα, ο επικείμενος ειδικός φόρος κατανάλωσης στο φυσικό αέριο κλπ).

Επεξεργάσου τα δεδομένα ψύχραιμα και θα διαπιστώσεις ότι το πετρέλαιο θέρμανσης που γνωρίζεις καλά και σε εξυπηρετεί εδώ και τόσα χρόνια συνεχίζει να είναι η καλύτερη λύση.

Το πετρέλαιο είναι το μόνο μέσο θέρμανσης που δίνει επιστροφή φόρου (στο μεγαλύτερο μέρος των κατανα-λωτών). Πάρτε το παράδειγμα μίας μέσης οικογένειας που διαμένει σε πολυκατοικία, μετά την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης, καλείται να πληρώσει 8 - 10 ευρώ παραπάνω το μήνα. Το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης εξαλείφει τη διαφορά του φόρου σε σχέση με πέρυσι.

Η θέρμανση με πετρέλαιο είναι ο πιο δοκιμασμένος και ασφαλής τρόπος θέρμανσης. Ζεσταίνει ομοιόμορφα το χώρο.
Έχει καλύτερη απόδοση από κάθε άλλο μέσο. Είναι ένα ενεργειακό προϊόν εύκολο στη χρήση. Δεν απαιτεί νέα και μεγάλη επένδυση, καθ' ότι η πλειοψηφία των πολυκατοικιών διαθέτει ήδη την απαραίτητη υποδομή. Από ενεργειακής πλευράς, καθώς και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, είναι πιο «φιλικό» από τα συστήματα θέρμανσης που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια. Δεν απαιτεί συντήρηση άλλη, πέραν αυτής του καυστήρα μια φορά το χρόνο, η οποία αν γίνεται σωστά βοηθάει και στην εξοικονόμηση καυσίμου.

Η θέρμανση με πετρέλαιο είναι ασφαλέστερη σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα θέρμανσης, καθώς δεν ενέχει κινδύνους, π.χ. από έκρηξη, αναθυμιάσεις κλπ.

Η International Service Oil σας προμηθεύει πετρέλαιο στη καλύτερη τιμή της αγοράς με χρυσή γραπτή εγγύηση για την ποσότητα και την ποιότητα πετρελαίου που παραλαμβάνετε.

 

 

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ

210-2843100

info@internationalserviceoil.gr